WEB DIZAJN - IZRADA SAJTA

Za svoje klijente kreiramo  pregledan, funkcionalan, poslovni sajt unikatnog web dizajna.

Web sajt u potpunosti prilagođavamo potrebama klijenata, a samo održavanje sajta neće Vam predstavljati problem jer koristimo  jedan od najboljih CMS sistema za ažuriranje internet sadržaja. Usluge izrade web sajta podrazumevaju kompleksan proces, a od Vas u početku očekujemo samo da obezbedite materijale, date nam smernice i željeni izgled . Predlažemo Vam i kreiramo dizajn Vašeg sajta , čime dobijate sajt sa unikatnim izgledom. Rok izrade sajta se kreće od 10 do 30 radnih dana, zavisno od zahteva. U okviru procesa izrade web sajta , nudimo i osnovnu optimizaciju sajta za pretraživače - SEO (Search Engine Optimisation) . Responsive Design - kreiramo moderne sajtove, prilagođene mobilnim uređajima što je u današnje vreme veoma važno. Mi smo marketing profesionalci, pristupamo kreiranju sajta iz perspektive marketinga i prodaje orijentisani na rezultate a ne na čisto programiranje. .

 


IZRADA I VOĐENJE INTERNET PRODAVNICA

Internet prodavnica daje Vam velike mogućnosti za prezentaciju i prodaju Vaših proizvoda sa neograničenim brojem kategorija, proizvoda i brendova koji su 24/7 dostupni onima koji žele da ih kupe. Kod izrade internet prodavnica, ostavljamo Vam mogućnost samostalnog uređivanja prodavnice tj dodavanje novih proizvoda,kategorija, stranica i sadržaja bez programerskog i dizajnerskog predznanja. Uređivanje i kompletno vođenje prodavnice možete prepustiti nama. Ova usluga podrazumeva redovno ažuriranje prodavnice, izmene i unošenje artikala , kreiranje i izmene svih sadržaja, konsultacije i predloge o promotivnim aktivnostima sve u cilju boljih rezultata, većeg prometa i profita.

 


ODRŽAVANJE SAJTA

Pod održavanjem sajta se podrazumeva prvenstveno ažuriranje sajta novim sadržajem, koje može biti dogovoreno na mesečnom nivou ili po potrebi. Uz održavanje sajta se podrazumeva vođenje računa o tome da vaš sajt ispravno funkcioniše i da stalno bude dostupan na internetu bez prekida uz stalni bekap fajlova sajta.

Na vaš sajt dodajemo nove tekstove, fotografije, proizvode, usluge, uploadujemo video na Youtube  i slične servise, vršimo ugradnju video materijala na Vaš sajt. Ubacujemo dokumenta za preuzimanje u PDF, Word, Excell i sličnim formatima, a takođe vršimo i pisanje za Blog vašeg sajta. (pogledajte odeljak kreiranje sadržaja na marketing strani)

 


BRENDIRANJE I DIZAJN

Svrha brendiranja danas je da izdiferencira vašu robu u odnosu na ostale, slične, na tržištu kao i da kod potrošača stvori jedinstvenu sliku o vašoj robi (brendu) kako bi se oni odlučili baš za nju. Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih elemenata po kojima će Vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svesti potrošača.


  • Logo (logotip) - jednokratna izrada logotipa koji će reprezentovati Vaš brend
  • Izrada banera za sve potrebe
  • Dizajn i priprema flajera, kataloga i drugog promotivnog materijala