Energijasmile-icon-energija

Pozitivna energija i motivacija u poslu je jedna od prvih odlika Daiva tima . Naš tim čine mladi stručnjaci, energični i ambiciozni u svom poslu sa željom za najboljim rezultatima. Naravno , rezultatima naših klijenata. Kao konsultantska kuća i podrška Vašem poslovanju, delimo zajedničke interese jer Vaš uspeh je i naš uspeh bilo da je u pitanju nastup na tenderu , ili marketinški nastup. 

Untitled-5Stručnost

Za različite oblasti i saradnici i konsultanti iz različitih sfera okupljeni oko jednog cilja. Naš tim čine stručna lica , visokog obrazovanja iz ekonomije , menadžmenta i prava. Za oblast javnih nabavki saradnike agencije Daiva čine sertifikovani službenici javnih nabavki sa dragocenim iskustvom u procesima javnih nabavki u ulozi i naručioca i ponuđača. Za kreiranje Vašeg online nastupa , zaduženi su oni koji su  "odrasli na internetu" od davno zaboravljenih zvukova modema, uz visoko obrazovanje za menadžment i marketing.

like-icon-iskustvo10 godina iskustva

Osam do deset godina iskustva u svakoj oblasti iz koje nudimo usluge. Zavidna količina prikupljenog znanja, različitih pristupa, realnih situacija je vrednost koju Daiva tim nudi svojim klijentima .

star-icon-vizijaVizija i misija  

Želimo da sfere poslovanja u koje smo uključeni u Srbiji podignemo i održimo na visokom nivou. To ćemo postizati stalnim učenjem i usavršavanjem, postavljanem viših standarda, praćenjem ali i kreiranjem novih trendova u korak sa vremenom, kao i nesebičnim deljenjem stečenog znanja i iskustva.

 

 

 

 

Adresa

Toplice Milana br 2
34300 Aranđelovac
Srbija

Telefon

Tel : +381 69 15 18 922